Movement from Heart to Heart – Retreat


Retreat på Argayall

JOURNEY OF COMMITTED RELATIONSHIP
– fra fastlåste repeterende mønstre til å erfare kjærlighet og intimitet

En workshop/retreat for par i paradiset Argayall på øyen La Gomera,
28. november – 5. desember 2020
med Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes

〈Denne retreaten er avlyst på grunn av usikkerhet omkring covid-19〉

 

Journey of committed relationship er en retreat som vil ta dere gjennom fire faser i langsiktige forhold og gi dere mulighet til å identifisere hvor dere står fast i deres forhold, og å bevege dere (undersøke mulighetene) til å møtes på et annet plan – skape en dypere intimitet. I denne workshopen vil du og din partner jobbe i trygge omgivelser, og i samspill med andre par. Dere vil lære å bruke bevegelse til musikk, kommunikasjonsøvelser og deling for å finne nye måter å skape kontakt og intimitet på. Vi samler også kvinner og menn i hver sine grupper for felles forståelse og støtte, og for å styrke kjønnsidentiteten. Dette har vi god erfaring med. Privat, på deres eget rom vil dere også få utforske nye tilnærminger til intimitet.
Denne retreaten er en sjanse til å ha tid og rom sammen med partneren din, og å bli inspirert av andre par som også er interessert i å utdype sin evne til et intimt forhold.

Denne workshopen vil gi dere en mulighet til å:

  • Komme i dypere kontakt med deg selv og din partner
  • Finne en dypere mening og en ny visjon for forholdet
  • Lære om bevegelsen fra konflikt til transformasjon
  • Forstå hvordan forholdet kan være en guide til personlig utvikling
  • Åpne forbindelsen mellom kropp, hjerte og sinn – og kontakten med din indre kjerne
  • Oppleve samspill og deling med andre par som er på samme reise
  • Kjenne på samhørighet i manns- og kvinnegrupper

Retreat, utsikt mot landsbyen

Workshop format

Workshopen blir holdt på fredfulle Argayall – et paradis for å finne ro og å gi slipp på hverdagen. Den magiske kraften i naturen på stedet – fjellene, solen, havet og luften – og det unike fellesskapet som finnes der, skaper rom for personlig transformasjon, samt muligheten til å fordype forholdet til din partner og kontakten med deg selv. Det er dypt nærende for forholdet å komme seg bort fra hverdagen og alle dens krav og å få servert den fantastiske maten på Argayall – der blant annet en rekke tropiske frukter, grønnsaker og salater blir dyrket i deres organiske permakulturhage. Å bo sammen i en uke i disse varme og støttende omgivelsene ved sjøen, vil være en unik opplevelse av å være et par i et åpent bevisstgjørende fellesskap.
Fellessamlingene vil foregå i seminarrommet, et lyst og vakkert rom som er omgitt av en frodig tropisk hage.

Vi har planlagt å holde workshopen på norsk, men dersom det er nødvendig vil språket være engelsk med mulighet for norsk oversettelse.

 

Workshopen vil bli ledet av:

Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes er begge psykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK), og har mange års erfaring som parterapeuter. Aase-Merethe har fullført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine, og er Movement Medicine Teacher in training. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

Sted

Retreat, plazaen i ArgayallFinca Argayall ligger nydelig til i en tropisk hage ved havet, under fjellet, ca. 15 minutters gange fra fiskelandsbyen Valle Gran Rey på den vakre øyen La Gomera (Kanariøyene). Se mer informasjon på: www.argayall.com
Det finnes flere typer innkvartering du kan velge mellom: Unikt designede rom med privat bad og havutsikt, rom med felles bad og utsikt mot hagen, og små koselige hytter i hagen med felles bad. Argayall tilbyr en rekke daglige meditasjoner og yoga, samt en rekke individuelle behandlinger med erfarne og profesjonelt trente terapeuter.
Den nærliggende landsbyen har mange koselige restauranter og butikker, og en sandstrand.

Datoer

Lørdag 28. november – lørdag 5. desember 2020.
Vi starter kl 18.00 i seminarrommet lørdag 28. november med introduksjon og presentasjon.
Middag kl 19.30.
Workshopen avsluttes i seminarrommet fredag 4. desember klokken 19.30.
Lørdag 5. desember er det utsjekking kl 10.00.
Det vil bli lagt opp til perioder med fri til avslapning, utforskning av de vakre omgivelsene, strandturer og bading.

Booking og investering

Prisen for workshopen er NOK 14 200 per par. Plassen reserveres ved innbetaling av depositum på NOK 4000.
Det gis rabatt ved påmelding og innbetaling av depositum før 1. mai. Totalprisen blir da NOK 12 200 pr. par, og hele beløpet må være innbetalt før 25. mai.
Innkvarteringen betales direkte til Argayall i euro når du er der. Prisene varierer etter dine preferanser; fra EUR 61 til 82 per person per natt – helpensjon i dobbeltrom. Tre vegetariske måltider serveres daglig bortsett fra tirsdag hvor det ikke serveres middag. Tirsdag kveld har du selv anledning til å bruke kjøkkenet og alle fasiliteter. Mat vil være tilgjengelig for å tilberede et eget måltid. Det er også en anledning til å prøve de lokale restaurantene.
Hvis dere er interessert i dette arbeidet, men ikke er sikker på at det er noe for dere, er dere velkomne til å kontakte oss for en 30 minutters samtale. Hvis dere er i en dyp krise, anbefaler vi noen sesjoner i forkant.
E-mail: kontakt@terapiforpar.no
Det er begrenset antall plasser på denne workshopen.

  Påmelding

Klima

La Gomera har et usedvanlig godt klima. Været i slutten av november er generelt varmt, 20-24 grader C og havet holder rundt 20 grader C.

klikk på bildene hvis du vil se de i større utgave 🙂

Reise

Å reise til Argayall kan være en opplevelse i seg selv. Dere booker deres egen reise med fly til Tenerife Sør og ferge til La Gomera. Norwegian har rimelige flyreiser fra Oslo direkte til og fra Tenerife Sør. Fergen går fra havnen i Los Cristianos, Tenerife, til havnen i San Sebastian, La Gomera, eller direkte til Valle Gran Ray.
Har dere noen dager ekstra, er Argayall og Valle Gran Rey et flott sted til å tilbringe noen stille dager for å integrere prosessen.

 

 

Tilbakemeldinger fra deltakere: