Workshop for parBevegelse i indre og ytre landskap

– fra fastlåste repeterende mønstre til å erfare kjærlighet og intimitet

En workshop for par på Storestølen Fjellstue i Skarvheimen
8. – 12. september 2021
med Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes

 

I denne workshopen vil du og din partner kunne jobbe med parforholdet i trygge omgivelser, og i samspill med andre par. Dere vil lære å bruke bevegelse til musikk, kommunikasjonsøvelser og deling for å finne nye måter å skape kontakt og intimitet på. Vi samler også kvinner og menn i hver sine grupper for felles forståelse og støtte, og for å styrke kjønnsidentiteten. Dette har vi god erfaring med.
Denne workshopen er en sjanse til å ha tid og rom sammen med partneren din, og å bli inspirert av andre par som også er interessert i å utdype sin evne til et intimt forhold.


Denne workshopen vil gi dere en mulighet til å:

  • Komme i dypere kontakt med deg selv og din partner
  • Finne en dypere mening og en ny visjon for forholdet
  • Lære om bevegelsen fra konflikt til transformasjon
  • Forstå hvordan forholdet kan være en guide til personlig utvikling
  • Åpne forbindelsen mellom kropp, hjerte og sinn – og kontakten med din indre kjerne
  • Oppleve samspill og deling med andre par som er på samme reise
  • Kjenne på samhørighet i manns- og kvinnegrupper


Workshop format

Vi starter med samling i seminarrommet onsdag 8. september kl. 18:00. Middag kl. 19:30.
Undervisningen vil foregå med en tre timers økt om formiddagen og en tre timers økt på ettermiddagen. Det vil bli en lengre lunsj pause midt på dagen med ekstra tid til egen disposisjon. En av dagene vil vi være ute, med en kombinasjon av manns- og kvinnegrupper, og felles opplegg.
Workshopen avsluttes søndag 12. september med lunch kl. 13:00.


Workshopen vil bli ledet av:


Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes
er begge psykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK). Aase-Merethe er også Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

 

Vertskapet på Storestølen

Anne Gørild og Tore

Sted

Storestølen Fjellstue ligger ved Strandavatnet i hjertet av Skarvheimen og stedet innbyr til naturopplevelser i vill og vakker natur. Vertskapet Anne Gørild og Tore fokuserer på å tilby en variasjon av helsebringende aktiviteter og unike naturopplevelser i nærområdet. De er også spesielt opptatt av maten som tilberedes av økologiske, rene og lokale råvarer, og serveres delikat og smakfullt.


Reise

Storestølen ligger langs Fylkesvei 50 mot Geiteryggen, omtrent halvveis mellom Oslo og Bergen. Avstand fra Oslo (og Bergen) er ca. 24 mil, med bil kan du regne med tre og en halv til fire timers kjøring. Det er også mulig å ta tog til Ål stasjon og bli hentet der.

 

Booking og investering

Prisen for workshopen er kr. 8.800,- pr. person. Dette inkluderer kursavgift, overnatting i dobbeltrom, samt helpensjon (frokost, lunch og middag) i fire dager.
Early bird: Ved påmelding og innbetaling av depositum (kr. 1000,- pr. person, ikke refunderbart) innen 1. juli får dere 1000 kroner i rabatt. Totalprisen blir da kr. 7.800,- pr. person og hele beløpet innbetales innen 5. august.

Påmelding