Hjelp oss å «redde verden»


Vi, Aase-Merethe og Øystein (Terapi for Par), har valgt å sette av to dager, 14. og 15. juni, hvor alle honorarer blir donert til et bestemt formål. Vi tilbyr disse to dagene parterapisesjoner à 90 minutter til redusert pris, kr. 1500,- (normalpris 1900,-), og hele honoraret går direkte til Pachamama Alliance som vi velger å støtte. På denne måten kan dere som ønsker å komme til oss for parterapi en av disse dagene indirekte være med på å støtte dette initiativet.

 

 

 

Pachamama Alliance ble etablert i 1995 ( https://www.pachamama.org/about/origin ) etter en invitasjon fra Achuar folkmanari_shamanet i Ecuador/Peru, som forsto at deres områder var truet. I dag er dette enda mer aktuelt og det er nødvendig med handling. 10 millioner dekar av den siste og mest uberørte, biologisk mangfoldige regnskog i verden er truet akkurat nå.
Ecuadors myndigheter selger oljerettigheter til oljeselskaper uten å konsultere eller uten samtykke fra urbefolkningen som har bodd der i årtusener.
Den samme prosessen som begynte for 40 år siden i Ecuador og som ledet til en av de største miljøødeleggelsene i verden (http://amazonwatch.org/work/chevron) vil starte om igjen. Den samlede urbefolkningen i Ecuadors sørlige Amazonas har trukket en linje i grunnen. De vil gi alt de har, inklusive deres liv, for å forsvare at denne linjen ikke blir krysset og at deres rettigheter og rettighetene til regnskogen blir respektert. De gjør ikke dette bare for deres egen befolkning eller regnskogen, men for oss alle og for alt liv. Pachamama Alliance er dedikert til å støtte urbefolkningens anstrengelser på alle nivåer som er mulig.

 

regnskoglunge
Pachamama Alliance har definert som sin misjon:
«Å styrke urbefolkningen i regnskogen i Amazonas til å bevare sine landområder og sin kultur, og bruke innsiktene fra det arbeidet til å utdanne og inspirere mennesker overalt til å frembringe en blomstrende, rettferdig og bærekraftig verden.»

 

  Bestill time
(skriv «Donasjon til Pachamama» og ønsket dato (14. eller 15. juni) i meldingsfeltet så får dere kampanjeprisen