Om oss

Terapeuter

Øystein Simmenes

Parterapeut

er utdannet ved Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP), og har praktisert som psykoterapeut siden 2004. Han var en periode også tilknyttet NIP som foreleser og gruppeterapeut.
Øystein har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi (Creative Couple Work) ved The Centre for Gender Psychology (UK) 2008-2010.

Som bakgrunn fra tidligere har han utdanning fra BI og Datahøgskolen, og har jobbet over 10 år med økonomi, administrasjon og it-utvikling i organisasjoner.
Øystein tilbyr også kurs og grupper spesielt for menn.

Aase-Merethe Hegg

Parterapeut

er utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006)  og har hatt klientpraksis siden januar 2007.
Aase-Merethe har gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi (Creative Couple Work) ved The Centre for Gender Psychology (UK) 2008-2010. Hun har også gjennomført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine (UK) 2018-2019.

Aase-Merethe er fra før utdannet siviløkonom (BI 1990) og har erfaring fra finans og økonomi i større industrikonsern. Hun er autorisert SGL-konsulent og har drevet selvstendig virksomhet innen coaching og teamutvikling.

Terapeuter

Vi tilbyr også parterapi sammen som et team fordi dette har mange fordeler. Som mann og kvinne har vi forskjellige kvaliteter som vi kan tilføre det terapeutiske arbeidet, og vi vil sammen kunne fange opp mer av det som skjer i prosessen. Som klienter har dere to forskjellige personer å kunne forholde dere til, både for å oppleve støtte eller å kunne bli utfordret der det er nødvendig.

Vi har levd sammen som par i 24 år og har til sammen fem barn i alderen 20 – 34 år. Vi vet mye om hvor krevende det kan være å fungere som en stefamilie.