Om oss


Parterapeut, Øystein og Aase-Merethe

Øystein Simmenes, f. 1962, er utdannet ved Norsk Institutt for Psykosyntese (NIP), og har praktisert som psykoterapeut siden 2004. Han har tilleggsutdanning som parterapeut og har også en periode vært tilknyttet NIP som foreleser og gruppeterapeut.
Som bakgrunn fra tidligere har han utdanning fra BI og Datahøgskolen, og har jobbet over 10 år med økonomi, administrasjon og it-utvikling i organisasjoner.

Aase-Merethe Hegg, f. 1964, er utdannet Psykoterapeut Psykosyntese (NIP 2006) med videreutdanning i parterapi, og har tatt i mot klienter siden januar 2007. Hun er Qualified Teacher and Facilitator fra School of Movement Medicine.
Aase-Merethe er fra før utdannet siviløkonom (BI 1990) og har erfaring fra finans og økonomi i større industrikonsern. Hun er autorisert SGL-konsulent og har drevet selvstendig virksomhet innen coaching og teamutvikling. Aase-Merethe har flere års erfaring fra veiledning og ledelse.

Vi har begge gjennomført en toårig videreutdanning i parterapi (Creative Couple Work) ved The Centre for Gender Psychology (UK) www.genderpsychology.com, og har mange års erfaring som parterapeut. I tillegg lever vi sammen som par og har 22 års erfaring i å løse de mange utfordringene et parforhold kan by på. Vi har til sammen fem barn i alderen 18 – 32 år, og vet mye om hvor krevende det kan være å fungere som en stefamilie.

Som parterapeut jobber vi hovedsakelig sammen som et team fordi dette har mange fordeler. Som mann og kvinne har vi forskjellige kvaliteter som vi kan tilføre det terapeutiske arbeidet, og vi vil sammen kunne fange opp mer av det som skjer i prosessen. Som klienter har dere to forskjellige personer å kunne forholde dere til, både for å oppleve støtte eller å kunne bli utfordret der det er nødvendig.