Movement from Heart to Heart – Samlivskurs


SKAP INTIMITET OG NÆRHET
– Se utfordringene i et nytt perspektiv og undersøk mulighetene til å møtes på et annet plan

En weekend workshop for par på naturskjønne Renskaug gård i Lier 17. – 18. august 2019
med Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes

Skap intimitet og nærhet, et samlivskurs som vil gi dere en introduksjon til hvordan dere kan se utfordringene deres i et nytt perspektiv, og en forståelse om hvordan forholdet kan være en guide til personlig utvikling. Dere vil jobbe i trygge omgivelser med bevegelse (til musikk) for en dypere kontakt mellom kropp, følelser, og sinn, og en mulighet for å kommunisere med din partner på flere nivåer. Det vil være prosess og deling i grupper, og dere vil jobbe både individuelt og som par. Noe som mange verdsetter i et slikt samlivskurs er det å kunne gjenkjenne utfordringer og finne inspirasjon i møte med andre par.
Denne weekend workshopen er en unik sjanse til å snakke om det som virkelig betyr noe for deg utenfor rammen av hjem og arbeidsliv, og til å ha tid og rom med partneren din og andre par, som er interessert i å utdype sin evne til et intimt forhold.

Workshop format og sted

Workshopen vil finne sted på naturskjønne Renskaug gård i Lier. Roen og stillheten gir deg mulighet til å koble av fra hverdagens krav og synke mer inn i deg selv. Vi anbefaler å overnatte på stedet for å få best mulig kontinuitet i prosessen. Dette er et godt utgangspunkt for å skape nærhet og intimitet med din partner.
Gården ligger i bunnen av Lierdalen, med utsyn i alle retninger, usjenert og avgrenset av frodige ravinedaler og jorder. Til tross for dette har gården en sentral beliggenhet nær Lierbyen, Drammen og Asker. Vi starter lørdag kl. 10 og avslutter søndag kl. 17.

Workshopen vil bli ledet av:

Aase-Merethe Hegg og Øystein Simmenes er begge Samlivskurs, bilde av kursholderepsykoterapeuter og er videreutdannet i parterapi ved The Centre for Gender Psychology (UK). Aase-Merethe har fullført den profesjonelle treningen ved School of Movement Medicine, og er Movement Medicine Teacher in training. Sammen holder de et trygt og støttende rom med kjærlighet, respekt og tilstedeværelse.

 

Booking og investering

Prisen for workshopen er NOK 2700 per person og inkluderer lett frokost (hvis dere kommer før kl 10), og lunsj lørdag og søndag. Pris for overnatting i dobbeltrom, NOK 450 pr. person pr. natt, og middag NOK 220, betales direkte til Renskaug Vertsgård.
Depositum på NOK 600 per person (ikke refunderbart) vil reservere din plass. Rabatt på NOK 400 hvis kursavgiften som da totalt blir NOK 2300 per person er innbetalt innen 1. juli 2019.
Hvis dere er interessert i dette arbeidet, men ikke er sikker på at det er noe for dere, er dere velkomne til å kontakte oss. Hvis dere er i en dyp krise, anbefaler vi noen sesjoner i forkant.
E-mail: kontakt@terapiforpar.no

Påmelding